domingo, 23 de diciembre de 2012

Eventos: Exposició "Fotoaves" al Jardí Botànic. Fins el 27 de gener.



CONCURS FOTOGRÀFIC DE LA SEO/Birdlife

DEL 20 DE DESEMBRE DE 2012 AL 27 DE GENER DE 2013. 
ESTUFA FREDA DEL JARDÍ BOTÀNIC
ACTIVITAT GRATUÏTA AMB L'ENTRADA DEL BOTÀNIC

Horari: de dilluns a diumenge de 10 a 18h.

El Botànic acull “Fotoaves”, el concurs de fotografia d'aus i natura organitzat per la SEO/BirdLife, que ha estat patrocinat per Swarovski Optik i Óptica Roma, i que ha comptat amb la col·laboració de Tamron, Manfrotto, fotonatura.org i AEFONA.
A l’exposició podrem gaudir amb les 30 millors instantànies d'aquesta quarta edició del concurs, que va comptar amb nombrosos participants de 13 països diferents. Els paisatges i les espècies pròpies dels boscos han centrat la seua temàtica en aquesta ocasió, per commemorar l'Any Internacional dels Boscos, declarat al 2011 quan es va convocar el concurs.
Lola Fernández es va alçar amb el primer premi del concurs, amb la imatge d'un esquiu torcecoll eurasiàtic corresponent a la categoria "d'Aus forestals d'Espanya". A les altres dos categories han estat premiats l’holandès Matjan Lammertink, en "Aus forestals del món", pel seu picot negre d’un bosc argentí, i una atípica imatge d’una fageda navarresa, d'Eduardo Blanco Mendizábal a la categoria de "Boscos del planeta".
Una mostra itinerant que romandrà a l’Estufa Freda del Jardí fins al 27 de gener amb la que la Societat Espanyola d'Ornitologia pretén difondre la riquesa de l'avifauna ibèrica i mundial, per a conscienciar sobre la necessitat de la seua conservació.
L'ONG conservacionista treballa des de 1954 per estudiar i defensar les aus i la natura en general, i compta ja amb més de 12.000 socis i 5.000 voluntaris arreu del territori nacional, sense oblidar la labor inestimable dels grups locals. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario