sábado, 18 de febrero de 2017

Eventos: 25 de febrer: UN PASSEIG PER LA ERRA D'IRTA. 4 de març, TALLER ODS 15: VIDA DE ECOSISTEMES TERRESTRES al jardí Botànic.


EL PARQUE NATURAL DE LA SERRA D'IRTA os invita
"Un paseo para disfrutar de la naturaleza"
Os invitamos a conocer el  barranco de la Font de la Parra y descubrir los valores naturales que esconde

DATOS DE LA ACTIVIDAD
FECHA: sábado 25 de febrero de 20176
HORA: 10:00 h a 13:30 h
LUGAR: Pista Ribamar desvio Apartamentos Prestige (Alcossebre)
DISTANCIA: 5 km // DIFICULTAT: media-baja
INFORMACIÓN E INSCRIPCIONES: en los teléfonos del Parque Natural
964467596 / 679196398 de 09:00 a 15:00h
OBSERVACIONES: ACTIVIDAD GRATUÍTA.
Las plazas son limitadas y la inscripción es obligatoria.
Recomendamos traer ropa y calzado adecuado, almuerzo y agua

¡¡Pasea con nosotros y valora el patrimonio natural de la serra d'Irta!!



TALLER ODS 15: VIDA DE ECOSISTEMES TERRESTRES

JARDÍ BOTÀNIC

ORGANIZA PROYECTA VALENCIA-HACIA EL 2030

DÍA: 04 MARZO 2017
HORA: D'11.30h a 13.30h
LLOC: Sala Cavanilles i Jardí exterior
MATRÍCULA: INSCRIPCIÓ GRATUÏTA ACÍ. AFORAMENT LIMITAT

DESCRIPCIÓ

Acosta't el pròxim 4 de març a aquest taller participatiu i ajuda'ns a promoure l'ús sostenible dels hàbitats terrestres. Parlarem de projectes concrets, visitarem el Jardí i aportarem idees per a fomentar també la biodiversitat als nostres entorns urbans.

Saps què són els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)? Coneixes els ecosistemes naturals més propers a la teua ciutat i com es gestionen? T'agradaria saber i fins i tot participar de la seua conservació?  En aquesta activitat organitzada per la plataforma PProyecta Valencia – Hacia el 2030, en col·laboració amb el CEACV i el Jardí Botànic, podràs conèixer l'estat actual dels ecosistemes terrestres de la Comunitat Valenciana i quines mesures s'estan duent a terme per a preservar-los, com a part dels objectius marcats en la nova agenda internacional de desenvolupament sostenible.

Quant als ODS, són 17 a complir abans del 2030 amb la finalitat de millorar la qualitat de vida de les persones a través d'un model sostenible per al nostre planeta, i aborden qüestions com la pobresa, la innovació, el canvi climàtic o el consum dels nostres recursos, entre moltes altres coses. D'aquesta manera, la Plataforma Proyecta Valencia es converteix en un projecte divulgatiu i dinamitzador on podrem conèixer de primera mà si la nostra ciutat està fent els deures en temàtica de sostenibilitat i participar directament a través de diferents projectes. 

En aquesta ocasió, ens proposen un taller sobre el ODS 15: Promoure l'ús sostenible dels ecosistemes terrestres, lluitar contra la desertificació, detenir i invertir la degradació de les terres i frenar la pèrdua de la diversitat biològica. I és que els boscos alberguen més del 80% de totes les espècies terrestres d'animals, plantes i insectes coneguts, a més de proporcionar-nos l'aire que respirem, l'aigua que bevem i els aliments que ens mantenen, d'ací la importància de la seua conservació. I encara que inevitablement els transformem amb la nostra presència, podem prendre decisions que contribuïsquen a conservar la seua diversitat biològica i que ens garantisquen uns ecosistemes saludables.

En aquest sentit treballen activament institucions com el CEACV i el Botànic de la Universitat de València, que ens posaran al dia en les diferents actuacions que s'estan duent a terme o es podrien desenvolupar al nostre territori per aconseguir-ho. Un taller on també tu podràs proposar i opinar, que es complementarà amb una visita pel Jardí T'animes? Veuen, reflexiona i participa.

PROGRAMA DEL TALLER

11:30 Presentació Proyecta Valencia
12:00 - 12:30 Presentació de Jardí Botànic de la Universitat de València i el Centre d'Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana - CEACV
12:30 - 13:30 Taller participativo i visita por las instalaciones del Jardí Botànic

MÉS INFORMACIÓ

No hay comentarios:

Publicar un comentario